Redactie - 23 augustus 2017

Logitech introduceert BRIO 4K STREAM EDITION camera

Logitech introduceert dr BRIO 4K STREAM EDITION. Deze nieuwe Ultra HD camera maakt het mogelijk om livestreams en andere uitzendingen te maken tijdens het gamen, waarbij de kleinste details van elke gezichtsuitdrukking worden gevangen en levensecht worden weergegeven in HD 1080p video bij 60 frames per seconde (fps).

“Het opnemen en uitzenden van filmpjes is een waar cultureel fenomeen geworden: Gamers besteden twee keer zoveel tijd aan kijken dan aan spelen en livestreams op Twitch, YouTube en Mixer worden bekeken alsof het tv-programma’s zijn,” aldus Guillaume Bourelly, Senior Portfolio en Product Manager Webcams bij Logitech. “Met de BRIO 4K STREAM EDITION hebben we onze populaire BRIO camera geoptimaliseerd voor streaming. Het resultaat is een camera die alles heeft wat een professionele broadcaster nodig heeft om een nóg betere relatie met zijn publiek op te bouwen: naast het feit dat alle details live in 4K opgenomen worden, maakt de frame rate priority een 1080p/60fps stream met een constante framerate mogelijk en biedt een complete, geïntegreerde oplossing aan voor de XSplit Broadcaster."

De samenwerking met SplitmediaLabs, speler in broadcast gaming software, heeft de XSplitTM Broadcaster en XSplit Gamecaster geoptimaliseerd voor een alles-in-één- oplossing die de 4K compatibility en het hoge frame rate van de Logitech BRIO 4K STREAM EDITION camera mogelijk maakt. Elke camera komt met een gratis premium XSplit licentie voor 12 maanden, met daarbij de XSplit Broadcaster en XSplit Gamescaster apps. Daarnaast ondersteunt OBS de Logitech BRIO STREAM.

Prijs en beschikbaarheid

De BRIO 4K STREAM EDITION camera is in bepaalde Europese landen beschikbaar op Logitech.com voor een adviesprijs van €249,-. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!