Redactie - 23 augustus 2017

HP introduceert OMEN X Laptop

HP introduceert OMEN X Laptop image

HP Inc. onthult  zijn krachtigste game-laptop tot nu toe: de OMEN X by HP Laptop. De OMEN X Laptop is speciaal ontworpen voor gamers en e-sporters die maximale prestaties van hun device eisen. De laptop is voorzien van thermals om ontgrendelde CPU’s te helpen overklokken, en fabrieksoverklokte GPU’s en geheugenopties voor een uitstekende game-ervaring met een speciaal ontworpen design. De OMEN X by HP Laptop is verkrijgbaar vanaf oktober, vanaf €2999,-.

Competitieve gamers vereisen optimale en configureerbare desktopprestaties om de beste framerates en reactiesnelheid te leveren en zo de concurrentie te verslaan. Zij willen een apparaat waarbij prestaties niet ten koste gaan van mobiliteit. Met het bestuderen van de gamers die op het hoogste niveau concurreren, creëerde HP een apparaat dat voldoet aan hun behoeften, met high-end componenten, geavanceerde thermische oplossingen, snelle en responsieve displays, een volledig aanpasbaar mechanisch toetsenbord en softwareprogramma's waarmee gamers de hardware van de Omen X tot de limiet kunnen pushen.

"E-sports is een van de snelst groeiende categorieën in gaming en we zijn enthousiast over de populariteit van de producten uit de HP OMEN-familie", zegt Anne-Sophie Hadberg, hoofd van Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. "Met de release van de OMEN X Laptop brengt HP belangrijke innovaties op het gebied van prestaties, industrieel ontwerp en aanpasbaarheid die voorheen alleen mogelijk waren op een desktop, om gamers een concurrentievoordeel te geven."

De OMEN X by HP Laptop is verkrijgbaar vanaf oktober, vanaf €2999,-.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!