Redactie - 23 augustus 2017

Parallels introduceert Parallels Desktop 13 voor Mac

Parallels, speler in cross-platformoplossingen en ontwikkelaar van software voor het uitvoeren van Windows op een Mac, heeft Parallels Desktop 13 voor de Mac gelanceerd.De software is geschikt voor macOS High Sierra en biedt ondersteuning voor de aankomende Windows 10-functies.

Parallels Desktop 13 brengt het beste van twee werelden bij elkaar, aldus de leverancier. Voor MacBook Pro gebruikers is het voortaan heel eenvoudig om Windows-toepassingen toe te voegen aan de Touch Bar en om de Touch Bar te gebruiken in Windows-toepassingen.

Het is ook de eerste software die de aankomende People Bar in Windows 10 beschikbaar maakt voor de Mac inclusief integratie met de Mac Dock en Spotlight. De nieuwe versie levert bovendien tot 100 procent betere prestaties bij het uitvoeren van bepaalde taken, zo beweert de leverancier.

Beschikbaarheid en prijs

Parallels Desktop 13 voor Mac, Parallels Desktop voor Mac Pro en Parallels Desktop voor Mac Business zijn verkrijgbaar viawww.parallels.com/desktop, in lokale winkels en wereldwijde online winkels. Abonnees en gebruikers van Parallels Desktop 11 en 12 kunnen een upgrade downloaden via www.parallels.com/upgradepd13). Mensen die nog twijfelen kunnen een gratis trial versie met volledige functionaliteit van Parallels Desktop downloaden.

Adviesprijzen

Parallels Desktop 13 voor Mac: €79,99

Upgrade voor bestaande klanten: €49,99

Upgrade naar Parallels Desktop Pro Edition-abonnement: €99,99 per jaar of levenslang

Parallels Desktop voor Mac Pro Edition en Business Edition: €99,99 per jaar.

Parallels Desktop voor Mac Pro Edition en Business Edition bevatten een gratis abonnement op zowel Parallels Toolbox voor Mac en Parallels Toolbox voor Windows (www.parallels.com/toolbox), als Parallels Access (www.parallels.com/access).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!