Redactie - 24 augustus 2017

Infor tweakt CloudSuite Industrial Machinery aanbod

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, kondigt de beschikbaarheid aan van een vernieuwde versie van Infor CloudSuite Industrial Machinery.

Dit platform voor fabrikanten van machines en apparatuur verschaft diep inzicht in de details van een bedrijf. Gebruikers kunnen hierdoor makkelijker unieke producten configureren, complexe producten beheren, de productie stroomlijnen, activiteiten op de fabrieksvloer beheren, kwaliteitsproducten leveren en service operations beheren. De oplossing is ontworpen om de bedrijfsprestaties en efficiëntie te verbeteren op essentiële gebieden voor de industriële machinebouw en apparatuurhandel – inclusief wereldwijd financieel beheer en productie- en serviceprocessen, aldus Infor.

De nieuwe generatie van Infor CloudSuite Industrial Machinery biedt mogelijkheden om de dienstverlening, productie, inkoop en prijsstelling beter te ondersteunen. Gebruikers hebben bijvoorbeeld toegang tot een nieuwe workbench voor leveranciersclaims en de mogelijkheid om zogenoemde kits in serviceorders te gebruiken om snel en gemakkelijk een lijst met items in te voeren. Verder zijn er nieuwe mobiele verbeteringen om bezoekrapporten te synchroniseren en in realtime naar klanten te sturen. Organisaties hebben bovendien toegang tot nieuwe revisietools en tracking voor inkoopcontracten, werkopdrachten en contracten zo beweert Infor.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!