Witold Kepinski - 23 augustus 2017

Rackspace lanceert Private Cloud powered by VMware

Rackspace lanceert Private Cloud powered by VMware image

Rackspace lanceert Private Cloud powered by VMware, gebouwd op de VMware Cloud Foundation. Hiermee kunnen klanten overstappen van het datacenter naar de cloud. De Rackspace Private Cloud service biedt Software Defined Datacenter Capabilities (SDDC), waaronder compute, opslag en netwerken voor publieke en private cloud.

VMware Cloud Foundation versnelt volgens Rackaspace de IT time-to-market door een fabrieksgeïntegreerde cloud infrastructuur stack te bieden die te gebruiken is en een compleet pakket software-gedefinieerde diensten voor compute, opslag, netwerken en security biedt.

De Private Cloud service helpt bedrijven om hun VMware-implementaties te optimalsieren door te helpen bij het bouwen, exploiteren en optimaliseren van de fysieke en virtuele infrastructuur van klanten. Hierdoor zijn IT-beheerders volges Rackspace vrij van het dagelijkse infrastructuurbeheer, zodat ze zich kunnen richten op hun core business. Rackspace is een van de grootste wereldwijde providers in het VMware Cloud Provider programma en biedt samen met VMware al meer dan 10 jaar waardevolle oplossingen voor hun gezamenlijke klanten.

Met de VMware Cloud Foundation als basis biedt Rackspace klanten het volgende

Gestandaardiseerde architectuur: Rackspace Private Cloud powered by VMware is gebouwd op VMware Validated Designs, die gebaseerd zijn op de beste gebruikservaring. Hierdoor zijn de implementaties voorspelbaarder en de risico’s lager.

Continu updates en levenscyclusbeheer: Doorlopende updates bieden de meest actuele VMware capabilities via het levenscyclusbeheer van VMware componenten en verbetert zo de beveiliging van de gebruikers.

Gebruik van bestaande VMware-investeringen: Gebruikers profiteren van de controle, flexibiliteit en keuze die nodig is om VMware net zo gemakkelijk in te zetten als in hun eigen datacenter. IT-afdelingen kunnen migreren of uitbreiden naar de VMware cloud met consistente tools en vaardigheden. Consistente infrastructuurarchitectuur kan over meerdere locaties worden gebruikt zonder dat er extra aanpassingen nodig zijn. De wederzijdse klanten handhaven hiermee de waarde van bestaande investeringen in training, VMware-technologie en huidige tools door de invoering van software-gedefinieerde infrastructuur te versnellen.

Elimineer fysieke en virtuele infrastructuuractiviteiten: Rackspace levert een gehost model dat veel van de inkoop- en integratieproblemen die IT-organisaties in hun eigen datacenters hebben elimineert. Wederzijdse klanten profiteren ook van de mogelijkheid om hun oplossing snel op te schalen zonder dat er voorafgaand aanzienlijke investeringen nodig zijn in datacenters en hardware.

Beheerd door Rackspace, aangestuurd door VMware: Met Rackspace Private Cloud powered by VMware, hebben klanten 24x7x365 Fanatical Support. Dit biedt toegang tot meer dan 150 VMware Certified Professionals (VCPs) die helpen met migreren, aanpassen, beveiligen en bedienen van Rackspace-hosted clouds aangedreven door VMware technologieën.

Rackspace Private Cloud, aangedreven door VMware, gebouwd op VMware Cloud Foundation is gebouwd, is verkrijgbaar in alle regio's. Voor meer informatie: http://www.rackspace.com/vmware/private-cloud.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!