Peter van de Bree naar MotoSoft

24-08-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Peter van de Bree naar MotoSoft

Na ruim 4 jaar te hebben gewerkt bij Conclusion FIT in Utrecht als Principal Architect en Sr. Cloud Architect, is VMware en Veeam specialist Peter van de Bree gevraagd voor de rol als Global Lead Architect Cloud & Infrastructure bij startup company Motosoft BV. Vanuit deze rol rapporteer hij direct aan de CEO.

MotoSoft is een internationaal en innovatief technologiebedrijf dat end2end oplossingen en services levert voor specifiek automotive online marktplaatsen en e-commerce platformen. Binnen de automobiel industrie implementeert Motosoft een verscheidenheid aan bedrijfsmodellen voor B2B, B2C en C2C. Op basis van diepe ervaring op het vlak van e-commerce in de automotive.

Motosoft is actief wereldwijd en heeft o.a. vestigingen in Duitsland, Egypte, Saudi Arabië, Dubai, Macedonie en heeft zijn hoofdkantoor in Nederland, Amstelveen en een kantoor in Utrecht.

Binnen Motosoft is Peter van de Bree verantwoordelijk voor de Cloud, Infrastructuur en Architectuur, van een innovatief platform voor de internationale automobiel- en mobiliteitsindustrie. "Daarnaast combineer ik deze met de rol van Chief Information Security Officer op i.a. basis. Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor Security en het opzetten van beleid."

Lees meer op de LinkedIn van Peter van de Bree.

WK

 

Terug naar nieuws overzicht
Software