Deloitte biedt HP 3D printing aan Fortune 100 bedrijven

Deloitte biedt HP 3D printing aan Fortune 100 bedrijven

25-08-2017 | door: Witold Kepinski

Deloitte biedt HP 3D printing aan Fortune 100 bedrijven

HP Inc. en Deloitte gaan nauw samenwerken om 3-D printing oplossingen bij organisaties aan de man te brengen. HP is al actief in deze markt met de Jet Fusion 3D printing oplossingen. De twee bedrijven gaan samenwerken aan de implementatie van HP’s 3D-printsystemen in grote productieomgevingen. Hierdoor kunnen bedrijven sneller producten ontwerpen en produceren, maar ook een flexibelere supply chain inrichten en het productieproces efficiënter maken.

Dit initiatief is onderdeel van HP’s en Deloitte’s langdurige samenwerking om de digitale transformatie binnen ondernemingen te versnellen. De samenwerking start is de V.S. en wordt daarna uitgerold naar andere continenten. Deloitte gaat nu actief de HP 3D printing oplossingen verkopen aan Fortune 100 bedrijven zoals in de maakindustrie. Daarbij worden ze ondersteund in de modernisatie van product design en hun supply chain.

HP levert verder managed print services (MPS), Device-as-a-Service (DaaS), mobility en cybersecurity toepassingen voor klanten die gebruik maken van de Jet Fusion 3D printing oplossingen.

HP 3D Printing wordt al gebruikt door BMW Group, Jabil, Johnson & Johnson, Nike en anderen, evenals een groot aantal productieservice-bureaus in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Lees meer hier.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht