Witold Kepinski - 28 augustus 2017

Rubrik start Service Delivery Partner programma

Rubrik start Service Delivery Partner programma image

Rubrik, specialist op het gebied van Cloud Data Management, start een Service Delivery Partner programma voor onder andere managed service providers (msp), VARs en consulting partners.

Alle partners die een managed service bieden kunnen met Rubrik automated data management services via een schaalbare architectuur bieden aan organisaties met een private, hybride en public clouds. Diensten die ze kunnen uitrollen zijn onder andere backup & instant recovery, archivering, test/development, search, reporting & analytics, compliance, copy data management en cloud solution services. De technologie van Rubrik werkt goed samen met onder andere VMware, Chef, Ansible en ServiceNOW.

Data

Rubrik is een elastisch schaalbare en volledig te automatiseren data management oplossing. De management interfaces bieden Instant Recovery, directe beschikbaarheid van herstelde data, zonder de ‘provisioning’ van nieuwe storage. Verder biedt het Automation (Policy gedreven backup, recovery, replicatie en archivering) en Instant Search (Vind bestanden in seconden). Rubrik wordt door analist Gartner erkent als speler in de markt voor Copy Data Management (CDM). In de Gartner 2017 Magic Quadrant for Backup and Recovery Solutions wordt Rubrik gewaardeerd om zijn visie.

Cloud

Rubrik meldde eerder te groeien als aanbieder van datamanagementsoftware. De Rubrik software wordt door steeds meer bedrijven gebruikt en met een zekere regelmaat verschijnen er updates. De nieuwste release is de 4.0 Alta release van het Cloud Data Management platform.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!