HPE werkt samen met Big Switch Networks

28-08-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE werkt samen met Big Switch Networks

HPE werkt samen met Big Switch Networks, aanbieder van datacenter beheeroplossingen. HPE gaat nu met zijn channel partners de producten van Big Switch Networks aan klanten bieden. Dat gaat via HPE's Altoline Open Networking switching oplossingen.

Het Big Switch Networks portfolio omvat twee producten: Een datacentrum managementsysteem op basis van Big Cloud Fabric, alsmede een oplossing voor de beveiliging en monitoring van het hele datacentrum via Big Monitoring Fabric software.

Networking

Big Switch Networks is nu lid van het HPE Open Networking ecosystem. Big Switch Networks werkt al samen met Dell EMC en Red Hat.

Het bedrijf heeft in 2016 het aantal klanten weten te verdubbelen en levert nu aan een zeer breed klantenbestand in Amerika, APAC en EMEA. Er zijn zelfs 10 klanten die jaarlijks meer dan 1 miljoen bij Big Switch Networks afnemen. Andere interessante afnemers zijn verschillende blue chip bedrijven en de Amerikaanse overheid. EMEA is goed voor ongeveer 10% van het klantenbestand en Big Switch Networks realiseert een jaarlijkse groei van 150%.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter