Witold Kepinski - 29 augustus 2017

Apple plaatst Horizon machine bij Microfix

Apple plaatst Horizon machine bij Microfix image

Same Day iPhone schermreparatie bij Microfix met de Apple Horizon-machine

Apple heeft haar speciale Horizon-machine, waarmee men iPhone-beeldschermen kalibreert, geplaatst bij de Apple Premium Service Provider Microfix.

De vestiging van Microfix in Amsterdam is de eerste serviceprovider in de Benelux die door Apple is geautoriseerd om zelf het scherm van een iPhone te mogen vervangen. Voorheen werd een iPhone nog opgestuurd naar Apple. Nu wordt de reparatie direct door Microfixuitgevoerd. Hiermee is de reparatietijd aanzienlijk korter en kun je zelfs op de reparatie wachten.

Schermreparatie

De speciale Horizon-machine is nodig om het beeldscherm van een iPhone met Touch ID te kunnen vervangen. Door een beveiligingsmaatregel van Apple werkt Touch ID niet meer bij schermreparaties zonder deze machine omdat de sensor is gekoppeld aan het moederbord. De machine zorgt ervoor dat de thuisknop en Touch ID-sensor weer correct functioneren. Ook wordt het beeldscherm gekalibreerd. 

Dé eerste Premium Service Provider in de Benelux met een Horizon-machine

Apple stelt strikte eisen aan de locatie en partner waar de machine geplaatst wordt. Microfix is trots dat haar vestiging in Amsterdam zich heeft weten te kwalificeren voor het Apple Same Day Repair Program voor de iPhone.

Geschikte modellen

De service geldt voor de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!