Witold Kepinski - 30 augustus 2017

Apple en Accenture sluiten software deal

Apple en Accenture gaan samenwerken om bedrijven te helpen klanten op een andere manier te benaderen door middel van zakelijke Apple iOS-oplossingen.

Accenture zet een speciale iOS-praktijk op binnen Accenture Digital Studios op een aantal locaties in de wereld. Experts van Apple worden bij deze teams gedetacheerd. Samen gaan Apple en Accenture nieuwe tools en diensten ontwikkelen waarmee bedrijven met behulp van iPhone en iPad hun klanten anders kunnen benaderen. De experts zijn ontwerpers die naar het visuele aspect en het ervaringsaspect kijken, programmeurs, data-architecten en -wetenschappers en hardware- en softwareontwerpers.

Analytics

In de nieuwe iOS-tools en -diensten worden de nieuwste Apple technologieën gecombineerd met de digitale oplossingen en analysefuncties van Accenture. Er komen verder nieuwe ecosysteemdiensten waarmee backendsystemen van klanten met iOS kunnen worden geïntegreerd. Hierbij biedt Accenture diensten op het gebied van systeemintegratie die Apple samen met grote partners als SAP en Cisco in iOS heeft ingebouwd.

Internet of Things

Er komen speciale diensten voor het Internet of Things (IoT) die gebruikmaken van nieuwe tools, sjablonen en speciaal hiervoor ontwikkelde code, zodat klanten in hun iOS-apps beter van IoT-platforms kunnen profiteren en hun medewerkers allerlei nieuwe mogelijkheden krijgen.

Ook bieden de partners , igratiediensten waarmee klanten snel en gemakkelijk hun bestaande applicaties en gegevens kunnen overzetten naar iOS-apps.

Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen Apple en Accenture op accenture.com/apple of apple.com/nl/business/partners/.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!