Redactie - 30 augustus 2017

Cyber Security week 2017

Cyber Security week 2017 image

Van 25 september tot 29 september vindt in Den Haag de Cyber Security Week plaats, het belangrijkste evenement van Nederland op het gebied van security, mede georganiseerd door The Hague Security Delta. Tijdens deze week komen honderden experts uit binnen- en buitenland samen om de laatste ontwikkelingen te bespreken, kennis te delen en met elkaar in gesprek te gaan.

28 september komen Mark Tibbs en Daniel Voss van Digital Shadows over uit Engeland en Amerika voor een aantal sessies over cyber intelligence en digital risk management. Digital Shadows helpt bedrijven namelijk niet zozeer om hun beveiliging goed in te richten, maar biedt bedrijven juist inzicht in hun risico’s. DS monitort het normale, deep en dark web op bepaalde termen om de risico’s van een bedrijf in kaart te brengen. Het bedrijf heeft een team aan analisten in dienst die de analysegegevens interpreteren en van context voorzien.

Tijdens de Cyber Security week zijn zij aanwezig op 28 september en verzorgen ze twee sessies:

Press Demo: A Tour through the Open, Deep and Dark Web. Mark Tibbs, intelligence development manager bij Digital Shadows, neemt je mee in een tour door het open, deep en dark web om jou meer inzicht te geven in de wereld van de cybercrimineel.

Digital Risk Management to the next level. Daniel Voss, business developer bij Digital Shadows, legt uit hoe iedereen een digitale schaduw achterlaat op het open, deep en dark web, en hoe cybercriminelen die gebruiken voor hun kwade bedoelingen. Maar ook criminelen laten zelf een digitale schaduw achter…

Digital Shadows is onlangs veel in het nieuws geweest door de gebeurtenissen rondom AlphaBay en Hansa. Door hun monitoring-technieken wisten zij als een van de eerste wat er gaande was.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!