Redactie - 31 augustus 2017

Samsung lanceert wearables Gear Sport, Gear Fit2 Pro en Gear IconX

Samsung breidt zijn wearableportfolio uit met drie nieuwe devices: een waterbestendige smartwatch, een waterbestendige fitnessarmband en een nieuwe generatie draadloze fitnessoordopjes Gear IconX.

De Gear Sport is een smartwatch met de focus op fitness, terwijl de Gear Fit2 Pro een geavanceerde GPS sportarmband met slimme functies is. De Gear Sport en Gear Fit2 Pro hebben verbeterde hartslagmonitoring en maken het makkelijk sportprestaties bij te houden. Dit kan nu ook als men zwemt dankzij Speedo’s trainingsapp Speedo On. Met beide devices luistert de gebruiker tijdens het sporten naar de muziek die zelf is uit te kiezen.

De Gear Sport is een smartwatch in een minimalistische ronde behuizing. Op het Super AMOLED 1,2 inch scherm is de informatie zichtbaar. De Gear Sport helpt de gebruiker om je gezondheids- en fitnessdoelen te behalen, met voedingsberichten en aanbevelingen. Ook an de gebruiker het device als afstandsbediening gebruiken voor een PowerPoint presentatie of voor de Samsung Gear VR headset.

De Gear Fit2 Pro is een geavanceerde fitnessarmband met ingebouwde GPS om een trainingsrondje nauwkeurig vast te leggen. Real-time updates en notificaties zijn eenvoudig af te lezen op het curved Super AMOLED 1,5 inch touchscreen.

Met de Gear IconX luistert de gebruiker altijd naar muziek. De oordopjes zijn draadloos en de gebruiker kan ze zowel on- als offline gebruiken en aansturen vanaf fr Samsung smartphone. Als de smartphone aan de oordopjes wordt gekoppeld, kan de gebruiker met Bixby het volume regelen met stemcommando’s in het Engels. De Gear IconX is voorzien van de fitnessfunctie Running Coach. Verder laden de oordopjes snel op. De batterijduur is vijf uur voor muziek streamen of zeven uur voor standalone muziek. De oordopjes hebben 4 GB aan intern geheugen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!