Dutch IT Society Event volgeboekt

01-09-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Society Event volgeboekt

Het Dutch IT Society Event dat op 7 september wordt georganiseerd in Fort Voordorp is volgeboekt. De inschrijving voor het Dutch IT Society Event is nu gesloten. Tijdens dit netwerkevenement komen ruim 100 IT-beslissers en meer dan 300 IT-Partners naar de kennissessies van onder andere Gartner, Computer Profile en het Dutch IT Forum.

Het Dutch IT Society event is een initiatief van nieuwsplatformen Dutch IT-channel en Executive-People. Tijdens de vierde editie van het Dutch IT Society event komt de Nederlandse IT-industrie samen om over de ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op een succesvol tweede halfjaar. Er zijn speciale kennisprogramma’s voor IT-beslissers en IT-channel partners.

De kennismiddag wordt afgesloten met een presentatie van Peter van Uhm, Ambassadeur Hulphond Nederland. Peter van Uhm wordt wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten en is een veelgevraagd spreker. Van 2008 tot 2012 was Peter van Uhm Commandant der Strijdkrachten. Sinds 2013 is Peter van Uhm ambassadeur van Hulphond Nederland. Deze stichting helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen.

Na de kennismiddag is er gelegenheid om in een ongedwongen sfeer te netwerken in een gezellige ambiance met foodtrucks. 

Meer informatie: www.dutchitevent.nl

Dutch IT Society Event 2017 is powered by: 

Pro Warehouse en Computer Profile

Terug naar nieuws overzicht