Redactie - 01 september 2017

Cathelijne Quarré-Bijleveld wordt Director of Field Marketing Snow Software

Cathelijne Quarré-Bijleveld wordt Director of Field Marketing Snow Software image

Snow Software heeft Cathelijne Quarré-Bijleveld (43) aangesteld als Director of Field Marketing. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de field marketingactiviteiten van Snow Software in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Cathelijne brengt 17 jaar marketingervaring mee. Voor haar komst naar Snow Software was Cathelijne werkzaam voor Iron Mountain, waar zij begon als Marketing Manager Benelux en later Head of Field Marketing Western Europe werd. In deze rol was zij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het global marketingteam van Iron Mountain en versterking van de demand generation activiteiten van het bedrijf in negen Europese landen.

Cathelijne heeft met name de overstap naar Snow Software gemaakt vanwege de open cultuur en ambitieuze inslag van het bedrijf: “Snow Software is volop in beweging. Ik wil graag vanuit mijn rol een sturende bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van het bedrijf, met als belangrijkste uitdaging het verder professionaliseren van de partner marketing en demand generation activiteiten. Door sales en marketing als één team met één plan te laten opereren, met de prioriteiten van de business als uitgangspunt, leveren we gezamenlijk een directe bijdrage aan de omzet en groei van Snow Software.”

Angus Cameron, Regional Business Manager bij Snow Software, is verheugd met de komst van Cathelijne: “Ons bedrijf zet mooie stappen naar verdere groei en marketing is hierin een bepalende factor. Ik heb er alle vertrouwen in dat Cathelijne ons met haar ervaring, visie en ambities gaat helpen om sales en marketing nog meer op 1 lijn te krijgen en processen te optimaliseren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!