Redactie - 01 september 2017

BT biedt business platform-as-a-service

BT biedt business platform-as-a-service image

BT kondigt de details van een nieuw ‘business platform-as-a-service’ aan. Het platform, BT Personalised Compute Management System (PCMS), is ontwikkeld om bedrijven te helpen de time-to-market voor nieuwe digitale diensten te verkorten, hun traditionele bedrijfsmodellen op de schop te gooien en nieuwe groeimogelijkheden te creëren. PCMS is ontwikkeld en wordt op de markt gebracht in samenwerking met management- en technologieconsultant BearingPoint.

PCMS is gebouwd op een cloud management platform waarmee BT klanten in staat stelt om clouddiensten zelf online aan te schaffen, te activeren en gebruiken. BT’s klanten kunnen dit platform nu ook gaan gebruiken om digitale diensten af te nemen of zelf op de markt te brengen.

Gebruikers krijgen toegang tot kant-en-klare zakelijke ondersteuningsprocessen en -functies waarmee ze eigen digitale services kunnen gaan aanbieden. Klanten die de cloudmarkt snel willen betreden kunnen BT's bestaande digitale ecosysteemservices gaan resellen. Dit zijn diensten als Cloud Compute, Compute Storage en Apps from BT, beschikbaar in 22 locaties verspreid over de hele wereld. Dit kan voor eigen, intern gebruik zijn, of voor doorverkoop aan hun eigen klanten, value-added resellers of cross-sell aan andere PCMS-gebruikers.

PCMS zal gebruikers de mogelijkheid geven om de beste services te selecteren en nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen. PCMS biedt meer dan 45 volledig gedigitaliseerde ondersteuningsprocessen aan, zoals productmanagement, klantmanagement, gebruikersautorisatie, ordermanagement, servicemanagement, plus facturering en incasso.

Een PCMS-platform met een wereldwijd aanbod van zakelijke ondersteuningsservices vereenvoudigt hoe klanten hun digitale services wereldwijd beheren. PCMS ondersteunt meerdere sales- en marketingkanalen, elk met de juiste lokale taal, valuta, prijzen en contractvoorwaarden.



Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!