Sentia cloud platform biedt eVision Software

01-09-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sentia cloud platform biedt eVision Software

eVision heeft Sentia geselecteerd als preferred partner voor public cloud hosting voor de eVision’s digitale Control of Work oplossingen. Ton Geelen (eVision’s Chief Commercial Officer) en Hans Reinhart (Sentia’s Managing Director, Managed Public Cloud) hebben daarvoor een overeenkomst ondertekend.

Sentia richt zich voornamelijk op de markt van outsourcing en hosting voor grotere not-for-profit organisaties, digital agencies en corporate klanteneVision Software is een speler op het gebied van Control of Work software. Ondernemingen in de olie & gas, (petro)chemie en andere risicovolle industrieën, maken gebruik van de software van eVision om de controle over hun operationele processen te verbeteren. Dit resulteert in een real-time en controleerbaar corporate risicomanagement en verbeterde operationele efficiency. 

eVison is gevestigd in Den Haag en heeft regionale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Midden Oosten en de Verenigde Staten van Amerika. eVision heeft een mondiaal partnernetwerk en klanten op vijf continenten.

Software

Het integreerbare productportfolio van eVison bestaat uit software voor bedrijfsprocessen zoals werkvergunningen, risicobeoordeling, isolatiemanagement en management van verandering. Het  One Vision softwareplatform integreert naadloos met veelgebruikte applicaties van derden, om gebruik te maken van onder andere werkorders en technische data.

Security

Het doel van eVision is om klanten te helpen controle te krijgen en behouden over hun werkzaamheden. Hierin streefteVision ernaar om alles wat zij doen, ontwikkelen en ontwerpen, zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de eindgebruiker. De informatie en kennis die beschikbaar wordt gesteld, ondersteunt en maakt veiliger en efficiënter werken mogelijk. Innovatie en samenwerkingen staan hierbij voorop, zodat risico’s het best te beheren zijn en vakbekwaamheid te realiseren.

eVision werd in 2016 door de gemeente Den Haag en Rabobank - Regio Den Haag - uitgeroepen tot de winnaar van de Haagse ondernemersprijs, de Zilveren Ooievaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud