Dutch IT-channel Awards: nomineer nu
08-09-2017 | door: Redactie

Dutch IT-channel Awards: nomineer nu

Het is nu mogelijk om bedrijven en personen te nomineren voor de derde editie van de Dutch IT-channel Awards. Van 7 september tot 5 oktober 2017 heeft iedereen in het IT-kanaal de kans om distributeurs, resellers en vendoren aan te dragen voor een nominatie in een van de categorieën van deze felbegeerde awards. Via een speciale website kunt u heel eenvoudig bedrijven of personen aandragen die een nominatie verdienen, bijvoorbeeld omdat zij in 2017 een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Nomineren kan direct via deze link.

Iedereen uit de IT-branche kan de komende tijd een bedrijf of persoon voordragen voor een award. Vervolgens stelt een onafhankelijke jury samen met de redactie van Dutch IT-channel per categorie een top-5 van genomineerden samen, waarop u kunt stemmen. De winnaars krijgen op 18 januari 2018 de felbegeerde awards uitgereikt, tijdens het feestelijke Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 in Hilversum.

Nomineren

Onderbouw uw nominatie met de juiste argumenten. Beschrijf waarom een organisatie of persoon in 2017 innovatief, succesvol of bijzonder is geweest. U kunt uw nominatie extra onderbouwen door bijvoorbeeld een relevante case aan te leveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans op een nominatie!

Tijdens het stemproces besteedt Dutch IT-channel veel aandacht aan alle genomineerden, onder meer in online nieuwsberichten. Ook heeft de december-uitgave van de printeditie van Dutch IT-channel een speciaal Dutch IT-channel Awards Magazine als bijlage. Dutch IT-channel ondersteunt het stemproces bovendien met een uitgebreide campagne op onder andere diverse social media kanalen.

www.dutchitawards.nl

Nomineren kan direct via deze link.

Terug naar nieuws overzicht