Redactie - 05 september 2017

Innovation Summit op 11 en 12 september in DeFabrique

Innovation Summit op 11 en 12 september in DeFabrique image

Benieuwd naar de nieuwste innovaties? Na succesvolle internationale edities, maakt Nederland op 11 en 12 september 2017 kennis met de Innovation Summit. Dit wereldwijde evenement voor klanten en partners van Schneider Electric strijkt neer in Utrecht (DeFabrique). Laat u op één van deze dagen samen met vakgenoten inspireren door de nieuwste technologieën in de wereld van energie- en procesautomatisering. Ontdek een wereld vol innovatieve toepassingen. Schrijf u nu in.

Tijdens de Innovation Summit Expo maakt u kennis met de nieuwste producten. De Expo is een expositie en lancering van de nieuwste Schneider Electric producten op het gebied van Building, IT, Grid, Industry en software. Denk aan producten zoals Masterpact MTZ, Smart Bunker Express, Altivar Process en Wonderware Online.

De uitdagingen in de toekomst zijn geschetst. Tijd voor oplossingen. Van Schneider Electric en anderen. Welke ontwikkelingen en oplossingen zijn er al en worden nu ontwikkeld? U kiest uw eigen pad in een innoverende omgeving. Laat u inspireren door de innovaties van Schneider Electric, vakgenoten en start ups.

U kunt tijdens “The Solution” 3 sessies bijwonen, elke sessie duurt ca. 30 minuten. U kunt uw keuze aangeven bij registratie.

SCHNEIDER ELECTRIC INNOVATION SUMMIT 2017

Evenementlocatie DeFabrique in Utrecht wordt op 11 en 12 september 2017 omgetoverd tot een wereld vol innovatie op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering. We nodigen onze relaties uit voor een dag vol inspiratie en kennis.

Wat wordt de rol van augmented reality in de industrie?

Hoe bereiden datacenters zich voor op een toekomst met nóg meer data?

Hoe verlagen energieleveranciers het aantal storingen?

Hoe besparen we energie en kosten door slimme automatisering?

Hoe verbinden we slimme producten zodat u maximaal profiteert?

Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de eerste Innovation Summit van Schneider Electric in Nederland. Luister naar inspirerende presentaties en bekijk onze nieuwste producten. Kom vol energie terug van onze EcoStruxure Labs en praat bij met vakgenoten. Beide dagen is dit programma voor u beschikbaar. We zien u toch ook op 11 of 12 september?

Schrijf u nu in.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!