Wouter Hoeffnagel - 04 september 2017

2BY2 wordt distributeur voor NETGEAR in Benelux

2BY2 wordt distributeur voor NETGEAR in Benelux image

NETGEAR voegt een nieuwe distributeur toe voor de regio Benelux: 2BY2, distributeur van consumentenelektronica. Met de samenwerking vergroot NETGEAR zijn bereik in België, Nederland en Luxemburg.

NETGEAR is actief op zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Het bedrijf levert ondermeer netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen aan zakelijke gebruikers. Daarnaast levert NETGEAR netwerkoplossingen aan consumenten, waaronder traditionele netwerkoplossingen, het Orbi-wifisysteem en de slimme camera’s uit de Arlo-serie. Het aanbod van NETGEAR sluit aan op het portfolio van 2BY2, dat samen met NETGEAR een schaalbaar ecosysteem heeft ontworpen waarmee bedrijven en retailpartners in België, Nederland en Luxemburg hun groei kunnen bevorderen.

Arend Karssies (foto), Regional Director Benelux & Other EMEA bij NETGEAR, toont zich verheugd met het nieuwe partnerschap: “Door de samenwerking met 2By2 hebben we nog meer expertise binnen en focus op de volledige BENELUX-regio. Dit gaat ervoor zorgen dat we een groter aantal B2B- en retail-partners meer kansen kunnen bieden om met ons samen te werken.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!