Microsoft Nederland breidt managementteam uit

Microsoft Nederland breidt managementteam uit

Microsoft Nederland breidt managementteam uit

04-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Microsoft Nederland breidt managementteam uit

Het managementteam van Microsoft Nederland is per 1 september 2017 uitgebreid met twee nieuwe werknemers. Rawan Shalhoub is aan de slag gegaan als HR-directeur, terwijl Surya Ramkumar is aangetreden als directeur Services.

Rawan Shalhoub (36) is per 1 september HR-directeur van Microsoft Nederland. Rawan werkte van 2006 tot 2008 bij Microsoft en keerde in 2013 weer terug. Sindsdien heeft ze meerdere functies vervuld, waaronder HR-lead en Talent Management-lead voor Microsoft internationaal.

Surya Ramkumar (37) treedt aan als directeur Services. In deze rol helpt ze bedrijven om te blijven innoveren met Microsofts producten en diensten, zodat zij hun zakelijke doelstellingen kunnen realiseren. Surya werkte hiervoor tien jaar als consultant op het gebied van digitale transformatie, strategie en organisatie bij McKinsey & Company.

Managementteam

Het managementteam is per 1 september eveneens uitgebreid met enkele nieuwe leden die reeds werkzaam waren bij Microsoft Nederland. Het gaat hierbij om Bart van der Knaap, Emily Glastra en René van Haaster.

Bart van der Knaap (32) als directeur OCP & SMC (One Commercial Partner & Small, Medium & Corporate). In deze functie bouwt hij verder op het sterke fundament tussen partners en Microsoft in de context van een snel veranderende markt.

Emily Glastra (41) is als directeur Publieke Sector verantwoordelijk voor de marktsegmenten: centrale overheid, decentrale overheden, gezondheidszorg en educatie. In deze functie zal ze met de publieke sector samenwerken aan de verdere digitalisering van onze samenleving.

René van Haaster (45) vervult de functie van directeur Enterprise Solutions. Hierbij richt René zich op het optimaal benutten van digitale transformatiemogelijkheden.

Overzicht

Een compleet overzicht van het managementteam, foto's en uitgebreide profielen zijn te vinden op de website van Microsoft.

Terug naar nieuws overzicht