Dell introduceert nieuwe producten en diensten tijdens Gamescom, IFA en PAX West

04-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Dell introduceert nieuwe producten en diensten tijdens Gamescom, IFA en PAX West

Dell heeft de afgelopen weken op meerdere grote (gaming) events nieuwe producten en diensten geïntroduceerd. De producten variëren van nieuwe 2-in-1-laptops tot een Dell VR headset en van nieuwe monitoren tot en met Premium Support-diensten van gaming pc’s.

Nieuws tijdens GamesCom

Alienware Area-51
De nieuwe Alienware Area-51 met Intel Core X-series-processor gericht op serieuze gamers, streamers, ontwikkelaars en programmeurs die een PC zoeken die hoge prestaties levert. De machine is leverbaar met een Intel Core X-series-processor of de nieuwe AMD Ryzen Threadripper Edition en is ondermeer geschikt voor gebruik van 4K-beelden en VR. Alle processors zijn volledig unlocked om de performance verder te kunnen tunen. Deze pc is per direct beschikbaar vanaf 1.999 euro.

De nieuwe Area-51: Threadripper Edition, waarvan Dell de enige OEM is, is de eerste desktop van Alienware met een 16-core-processor ooit en ondersteunt tot wel 1125W aan graphics. Deze machine is per direct beschikbaar.

Alienware randapparatuur
Dell toonde tijdens GamesCom voor het eerst zijn nieuwe Alienware-randapparatuur, waarmee het bedrijf een complete gaming hardware-lijn aanbiedt. De Alienware 25 inch gaming monitor, met of NVIDIA G-SYNC (AW2518H) of AMD FreeSync,(AW2518HF), heeft een premium Alienware-design met snelle refresh rates en AlienFX-verlichting. De monitor is per direct beschikbaar vanaf 418 euro.

Het nieuwe Alienware Advanced Gaming Keyboard en het Pro Gaming Keyboard beschikken over mechanische toetsen die zorgen voor responsieve en consistente toetsaanslagen. Beide keyboards zijn per direct beschikbaar voor respectievelijk 99 euro en 139 euro.

Lees meer over de nieuwe Area-51 machines van Alienware en de nieuwe Alienware-randapparatuur.

Nieuws tijdens IFA

Premium Support Plus-dienst
De nieuwe Premium Support Plus-dienst van Dell biedt onder andere 24x7 telefonische ondersteuning, on-site-service na diagnose op afstand en hardware- en software-ondersteuning. De Premium Support Plus-dienst is gericht op consumenten en gaming PC’s. De dienst is beschikbaar vanaf 29 augustus.

Nieuwe Inspiron-laptops en 2-in-1’s
De nieuwe Inspiron 13 7000 2-in-1-lijn is beschikbaar in 13 en 15 inch, met een Era Gray geborstelde aluminium afwerking. Zowel de 2-in-1 als de traditionele versie zijn per direct beschikbaar vanaf 899 euro.

Krachtigere XPS 13
De XPS 13, de kleinste 13.3 inch laptop ter wereld, beschikt nu over 44 procent meer kracht dankzij de laatste generatie Intel Quad Core-processors en Dynamic Power Mode.

Dell Visor VR headset
Dell stapt, in samenwerking met Microsoft, in de ‘mixed reality future’ met de nieuwe Dell Visor. Dit is de eerste virtual reality headset van Dell voor het Windows Mixed Reality-platform. Hij beschikt over een flip-up vizier en is voorzien van kussens die zorgen dat de headset langere tijd probleemloos gedragen kan worden. De kabels worden naar de achterkant van het hoofd geleid om meer bewegingsvrijheid te creëren. De Dell Visor is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor 344,54 euro en losse controllers kosten 98,99 euro.

Lees meer over het Premium Support Plus-aanbod, de vernieuwde Inspiron 2-in-1, de XPS 13 en de nieuwe Dell Visor VR headset.

Nieuws tijdens Pax West

Dell Inspiron 15 7000 Gaming Laptop met NVIDIA GeForce GTX 1060
Tijdens Pax presenteert Dell zijn nieuwe Inspiron 15 7000 Gaming Laptop met NVIDIA GeForce GTX 1060 graphics- en NVIDIA Max Q Design-technologie. Deze machine heeft 7th Gen Intel quad core CPU-opties en dual fans die het systeem koel en stil houden. Deze nieuwe Inspiron Gaming Laptops zijn vanaf 12 september beschikbaar vanaf 949 euro.

Lees meer over de aankondigingen die Dell deed tijdens Pax West.

Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet

Dell kondigt ook zijn nieuwe Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet die gericht is op gebruik in extreme omstandigheden. Het apparaat is ondermeer gericht op militairen, veiligheidsdiensten, maar ook op de industriële en energiesector. De Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet is per direct beschikbaar.

Lees meer over de Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility