Management buy-out BeeOne
05-09-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Management buy-out BeeOne

Het management van ICT-bedrijf BeeOne heeft met steun van investeerder Batavorum Capital het bedrijf overgenomen van de oprichter. Het management, bestaande uit Jan-Hendrik Straatman en Han Martens, heeft met steun van investeerder Batavorum Capital het ICT-bedrijf BeeOne overgenomen van oprichter Wil Meijers.

De overname is volgens betrokkenen een logische stap in de opvolgingsstrategie van Meijers (59).  BeeOne werd in 2002 door Wil Meijers opgericht en levert diverse ICT-diensten, zoals Software Development, Network Services, Data Services en Online Support. Hiermee heeft het zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een degelijke allrounder en dé specialist in Connecting Intelligence: op elk gewenst moment de juiste informatie dáár hebben, waar die nodig is. BeeOne is uitgegroeid tot een onderneming die vanuit vestigingen in Geleen en Nijmegen en met 40 personeelsleden een brede klantenportefeuille op maat bedient.

Jan-Hendrik Straatman (49) en Han Martens (49) zijn vanaf de oprichting werkzaam bij BeeOne en de afgelopen jaren in staat gesteld om de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich te nemen. Zij stellen: “Het maakt ons trots dat wij het door Wil Meijers gelegde fundament van BeeOne in komende jaren verder mogen uitbouwen. Wij zien grote mogelijkheden als directie en aandeelhouder om samen met ons team van IT-specialisten verder te groeien.”

Wil Meijers blijft als adviseur verbonden aan BeeOne en draagt met vertrouwen de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan het management: “Sinds de oprichting heb ik me steeds volledig ingezet voor het welzijn van het bedrijf en haar klanten. Dankzij de gedrevenheid en het enthousiasme van onze medewerkers en het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten is het een succes geworden. Ik vertrouw erop dat BeeOne, onder leiding van Jan-Hendrik Straatman en Han Martens en met steun van Batavorum Capital, nog meer bedrijven in staat zal stellen om optimaal samen te werken door de toepassing van onze IT-kennis.”

Terug naar nieuws overzicht