Copaco stimuleert innovatie met Innovation Award

05-09-2017 | door: Redactie

Copaco stimuleert innovatie met Innovation Award

Het in de kennisregio Eindhoven gevestigde ICT-bedrijf Copaco wil innovatie stimuleren door het uitreiken van de Copaco Innovation Award. Deelnemers kunnen zich nog tot 30 september gratis inschrijven voor deze verkiezing. 

De Copaco Innovation Award is speciaal in het leven geroepen voor studenten en startups, een verkiezing waarbij de deelnemers kans maken op maar liefst €10.000. Met deze prijs wil Copaco bijdragen aan het realiseren van een innovatief idee, product (of prototype), kansrijke oplossing of een veelbelovend onderzoek of businessplan.

Innovatie

Iwan Kuijpers (CEO): ´Innovatie is belangrijk voor onze branche en voor onze economie. Als geen ander weten wij hoe moeilijk het is om succesvol nieuwe producten of oplossingen aan de man te brengen. Wij hebben hier dagelijks mee te maken en vervullen deze rol voor heel veel grote en kleine ICT-fabrikanten en startup bedrijven. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid relatienetwerk die startups en studenten kunnen helpen bij het realiseren van hun dromen, het vinden van partners, een investeerder, een stageplaats of werkgever.’

De Copaco Innovation Award zal op dinsdag 14 november worden uitgereikt door acteur Frank Lammers. Op deze dag organiseert Copaco voor de vierde keer het Copaco Event: hét kennis- en partnerevent voor ICT Nederland. Met als thema “The Next Era” speelt het event in op de trends van vandaag en ontwikkelingen van de toekomst. Met een informatief en inspirerend programma wil Copaco visie, strategie en kennis delen, bezoekers helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst en contacten leggen met bestaande en nieuwe leveranciers en andere branchegenoten. Dit alles in een ongedwongen sfeer en met Brabants bourgondische gastvrijheid.

Inschrijving

Denkt u een goede kans te maken op de Copaco Innovation Award? Schrijf u dan hier voor 30 september 2017 gratis in!

Vragen?

Meer informatie over de beoordelingscriteria en voorwaarden? Ga dan naar www.copaco-event.com.

Heeft u vragen? Neem dan contact met Copaco op via event2017@copaco.com.

Terug naar nieuws overzicht