Yes Telecom Business Partners naar Kroatië

05-09-2017 | door: Redactie

Yes Telecom Business Partners naar Kroatië

Van woensdag 30 augustus tot en met zaterdag 2 september heeft Yes Telecom een groep van haar meest succesvolle Business Partners meegenomen voor een exclusieve trip naar Kroatië, waar zij de incentivepunten van ‘Yes Yachting’ konden verzilveren. In de haven van Trogir lag een prachtig zeiljacht voor anker, welke alle genodigden naar de meest prachtige baaien en eilanden van Kroatië bracht.

De exclusieve incentive ‘Yes Yachting’ stond afgelopen jaar in het teken van de nautische stijl. Het hoogtepunt was dan ook een geheel verzorgd programma op de ‘eigen’ Yes Yacht. Dit jaar waren er maar liefst 23 deelnemers die mee mochten en in luxe konden nagenieten van de successen die zij samen met Yes Telecom hebben behaald.

Tijdens de vierdaagse reis voer het schip naar diverse eilanden, zoals Hvar, Korcula en Vis. Alle gasten konden tijdens het varen genieten van een strakblauwe lucht en de heerlijke Kroatische zon. Naast varen lag het schip ook diverse malen voor anker in prachtige baaien. Hier kon iedereen een duik nemen in het heldere water van de Adriatische Zee.

Carpe Diem
Onderweg werden de gasten in luxe verwend door de zeven bemanningsleden van het gemotoriseerde zeilschip. Zij zorgden ervoor dat er dagelijks een heerlijk ontbijt en lunch klaar stond. De tweede avond in Korcula was er heus ‘captains dinner’ aan boord. Dit heerlijke diner werd ondersteund met livemuziek van Kroatische artiesten. Al snel zat de sfeer er goed in en werd er gedanst en gezongen door onze gasten.  Buiten de versnaperingen aan boord, werden er ook een aantal restaurants aangedaan. Zo werd op het eiland Vis in de prachtige tuin van het Kaliope Restaurant gedineerd en werd op het eiland Hvar, ook wel het nieuwe Ibiza genoemd, een diner genuttigd in restaurant Gariful.

Buiten deze verwennerijen stonden er ook een aantal speciale activiteiten op het programma. De gasten van Yes Telecom konden genieten van snelheid op een jetski of op een band achter een speedboot. Daarnaast stond er een Buggy Safari op het programma, waar deelnemers letterlijk door het stof gingen. De laatste avond werd afgesloten in de exclusieve clubs van Carpe Diem. Hier werd tot in de late uurtjes gefeest.

Thuisblijvers
Voor Business Partners die helaas geen deelgenoot waren van deze exclusieve reis, waren er andere mogelijkheden om de punten voor de ‘Yes Yachting’ incentive te verzilveren. Zo waren er dinercheques en kledingbonnen te bestellen, daarmee kunnen Business Partners van Yes Telecom genieten in een visrestaurant of zelf hun eigen maritieme kleding uitzoeken. Op die manier hebben ruim honderd loyale Business Partners een beloning ontvangen voor het harde werk dat zij het afgelopen jaar hebben verzet.

Partnership centraal

De bootreis met het gemotoriseerde zeiljacht bleek een schot in de roos. Naast genieten konden Business Partners ook heerlijk ontspannen tijdens deze incentive en terug kijken op een succesvol jaar. “Ook het afgelopen jaar hebben veel van onze Business Partners weer bergen werk verzet. Het is daarom fijn om ze daarvoor te kunnen belonen, echter maken we het onszelf steeds lastiger om een succesvollere incentive te presenteren. Dit jaar bleek de combinatie tussen activiteiten en ontspanning een zeer aangename te zijn. Met onze events en incentives onderstreept Yes Telecom dat we het partnership blijven koesteren, ” aldus Lothar Steegstra.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility