Witold Kepinski - 06 september 2017

Juniper Networks stelt Nuvias aan als pan-EMEA-distributeur

Juniper Networks stelt Nuvias aan als pan-EMEA-distributeur image

IT-distibuteur Nuvias is benoemd als pan-EMEA-distributeur voor het volledige assortiment van hoogwaardige netwerk-, beveiligings-, datacenter- en cloudoplossingen van Juniper Networks. Nuvias zal de voortgezette groeiplannen van Juniper voor EMEA ondersteunen, met name in het midden- en grootzakelijke markt segment. Dit meldt Kristian Kerr, hoofd Channel, Alliances & Commercial, EMEA, Juniper Networks.

Nuvias heeft samen met Juniper een volledig ontwikkelings- en acceleratieprogramma voor channelpartners ontwikkeld dat een aanvulling is op het bestaande channelprogramma van Juniper. Het zal technische, verkoop- en marketingopleiding aanbieden om de zakelijke kansen in groeimarkten zoals Cloud, Internet of Things (IoT) , netwerk automation & intelligence, en Software Defined Networking (SDN) - gebieden waar Juniper ook investeert - te optimaliseren.

Security

Nuvias zal samenwerken met Juniper om de belangrijkste verticale markten en geografische gebieden voor partners te identificeren en hen te voorzien van de vaardigheden om de datacenters van hun klanten te transformeren tot de volgende generatie netwerk- en beveiligingsplatforms van Juniper. Nuvias zal zich richten op partnerwerving, accreditatie en verkoopmogelijkheden en voorzien in toegevoegde waarde zoals solution events, training, lead generatie en campagnematerialen. “Nuvias is enthousiast over dit nieuwe partnership met Juniper, een pionier op het gebied van netwerkinnovatie, -prestaties en -beveiliging. De kracht van onze inzet zal worden getoond door een toewijding aan mogelijkheden, diensten en oplossingen voor partners die voor nieuwe kansen en zakelijke mogelijkheden kunnen zorgen,” aldus Paul Eccleston (foto), CEO of Nuvias.

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!