Witold Kepinski - 07 september 2017

Infosys opent nieuw kantoorpand in Amsterdam

Infosys opent nieuw kantoorpand in Amsterdam image

Infosys, wereldwijd specialist in technology services & consulting – met het hoofdkantoor in India, breidt zijn aanwezigheid in de Nederlandse markt verder uit, onder meer met de opening van een nieuw kantoorpand in Amsterdam. Deze opening is verricht door de loco-burgemeester van Amsterdam en de Ambassadeur van India. Roshan Shetty, Country Manager van Infosys Nederland en tevens Head of Financial Services Benelux, Duitsland & Nordics was er ook bij.

Infosys Nederland zegt te groeien met zijn diensten die de outsourcer uit India levert aan grote Nederlandse klanten als ABN Amro en Essent. Verder helpt Infosys bij de digitale transformatie van organisaties en speelt het een rol van innovatie in onder meer Artificial Intelligence, Augmented Reality, data & analytics.

De opening werd verricht door de locoburgemeester van Amsterdam Kajsa Ollongren en de Indiase ambassadeur in Nederland, Venu Rajamony. Onder aanwezigheid van Mohit Joshi, President and Head of Banking, Financial Services and Insurance, Healthcare and Life Sciences bij Infosys en Roshan Shetty, verantwoordelijk voor de Nederlandse operatie van het bedrijf.

De investering in het nieuwe kantoor onderstreept volgens Infosys de voortdurende focus op de Nederlandse markt. Infosys levert zijn diensten op het vlak van Artificial Intelligence, automatisering, data en analytics, digital and platform technologieën aan klanten in sectoren zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, zorg en manufacturing.

Het bedrijf heeft momenteel meer dan 20 klanten in Nederland en meer dan 1100 medewerkers, inclusief medewerkers die op locatie bij klanten in Nederland werken.

Infosys-opening.jpg

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!