Witold Kepinski - 06 september 2017

Scholten Awater biedt Mac as a Service macOS aan organisaties

Scholten Awater biedt organisaties Mac as a Service aan. Hiermee kunnen organisaties inspelen op de behoeften van de IT-afdeling wat betreft beheer en de wens van medewerkers om met macOS devices te werken. Met Mac as a Service krijgen organisaties de nieuwste macOS beheerde werkplekken voor een vast bedrag per maand.

Veel organisaties zijn Windows georiënteerd en vinden het een grote stap om macOS (Apple) devices aan te bieden aan hun medewerkers. De oplossing is volgens Scholten Awater eenvoudig, namelijk Mac as a Service. Hiermee zorgt Scholten Awater samen met haar partners MASS IT en Jamf voor integratie van macOS devices binnen de bestaande IT-infrastructuur. Organisaties hoeven zich met Mac as a Service geen zorgen te maken over het beheer, support en de veiligheid van macOS devices, zo beweert de IT-dienstverlener uit Nijmegen.

Vast bedrag per maand

Organisaties betalen voor Mac as a Service een vast bedrag per gebruiker per maand voor hardware, beveiliging, support en beheer. Zo wordt tijd en geld bespaard, maar het belangrijkste is dat ze worden ontzorgd bij de implementatie van macOS in de organisatie. Daarnaast beschikken organisaties hiermee altijd over de nieuwste devices, die altijd up-to-date zijn.

Werven van nieuw talent

Door de aantrekkende economie begint ook steeds meer de slag om nieuw talent analyseert Scholten Awater. Dit betekent dat organisaties steeds meer moeten concurreren om talent aan te trekken en behouden. De keuze van te gebruiken technologie (devices) is hierin erg belangrijk en is een voorwaarde geworden voor het kiezen van een werkgever. Het aanbieden van en op de juiste wijze inzetten van moderne technologieën, zoals macOS, helpt organisaties hierbij, aldus Luuk Slaats (foto) Commercieel Directeur Scholten Awater. “Met Mac as a Service maken wij IT eenvoudig voor onze klanten. Hiermee kunnen organisaties en IT-afdelingen hun medewerkers voorzien in de behoefte om met macOS te werken. Deze oplossing past precies in het thema ‘De Werkplek van 2020’ waarop wij onze totaaloplossingen ontwikkelen,” 

Meer informatie over Mac as a Service is te vinden via www.sa.nl/mac-as-a-service

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!