Redactie - 08 september 2017

ALSO en Awingu breiden partnerschap uit

ALSO en Awingu breiden hun bestaande partnerschap uit en gaan via de ALSO Cloud Marketplace webgebaseerde mobiliteitsoplossingen aanbieden aan resellerkanalen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Polen en de Baltische staten. Met de software van Awingu kunnen resellers van ALSO hun klanten via één beveiligde online werkomgeving op ieder apparaat toegang bieden tot bedrijfsbestanden en -toepassingen. Het enige wat klanten daarvoor nodig hebben, is een HTML5-browser.

Awingu benut de nieuwste webtechnologie om alle bedrijfstoepassingen te mobiliseren, of deze nu in de cloud of on-premises zijn opgeslagen. Het voordeel is dat de software compatibel is met alle cloudservices en past bij ALSO’s sterke portfolio op het gebied van geavanceerde mobiliteitsoplossingen, aldus Awingu.

In de moderne kantooromgeving worden SaaS, Web, Windows Server, Windows Desktop en oudere toepassingen in combinatie met elkaar gebruikt. Met Awingu – door Gartner in 2017 uitgeroepen tot “Cool Vendor in Unified Workspaces” – kunnen bedrijven al hun kantoortoepassingen op een server laten draaien met behulp van RDP. Opnieuw programmeren is niet meer nodig, aldus ALSO.

Kijk voor meer informatie op www.also.cloud of www.awingu.com, of neem contact op met de accountmanager van ALSO.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!