Redactie - 08 september 2017

Red Hat tweakt Ansible aanbod

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, introduceert nieuwe innovaties rond zijn Ansible open source IT-automatiseringstechnologie voor het beheer van omvangrijke IT-omgevingen.

Tijdens AnsibleFest San Francisco introduceert Red Hat verschillende nieuwe Ansible-innovaties die bedrijven helpen organisatiebreed te profiteren van de kracht van automatisering: van IT-activiteiten tot netwerkbeheer en alles daar tussenin:

Red Hat Ansible Engine, een nieuw aanbod bedoeld om het populaire Ansible automation community project de wereldwijde ondersteuning te bieden waar Red Hat om bekend staat.
Ansible Engine met geavanceerde netwerkautomatisering.
Red Hat Ansible Tower 3.2, de nieuwste versie van het enterprise Ansible automatiseringsbeheerplatform.

Met Red Hat Ansible Engine en Red Hat Ansible Tower, hebben organisaties volgens Red Hat nu de mogelijkheid om bestaande en uiteenlopende technologieën te verenigen in simpele en geautomatiseerde processen. Dit kan helpen om de organisatiebrede inzet van bedrijfskritische automatisering te bevorderen. Deze organisatiebrede adoptie kan belangrijk zijn voor IT-organisaties die DevOps willen implementeren, maar ook voor IT-disruptors die automatisering gebruiken om digitaal leiderschap te stimuleren.

Red Hat Ansible Tower 3.2 is later deze maand via Ansible.com en de Red Hat Customer Portal beschikbaar. Ansible Engine en Ansible Engine voor Network Automation is naar verwachting vanaf begin oktober beschikbaar als een standalone product of als een onderdeel van een Red Hat Ansible Tower-abonnement.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!