Wouter Hoeffnagel - 11 september 2017

Epson lanceert DS-410-scanner

Epson lanceert DS-410-scanner image

Epson lanceert de DS-410-scanner, een nieuwe entry-level Epson-scanner. De scanner gericht op gebruikers in kleine of thuiskantoren, maar ook op IT-afdelingen die machineparken met desktopscanners willen uitrusten en binnen hun budget willen blijven.

De DS-410 bevat verschillende functies gericht op het vergroten van de productiviteit van gebruikers, waaronder Double Feed Protection and Paper Protection Technology. Deze feature beschermt de originele documenten en zorgt dat elke pagina wordt gescand. Een set geavanceerde led-sensoren die detecteren wanneer twee vellen papier tegelijk worden opgepakt, waarna de machine wordt stopgezet en de gebruiker wordt gewaarschuwd. Paper Projection helpt het verkeerd laden en daarmee beschadigen van papier te voorkomen door automatisch te stoppen wanneer het apparaat vastgelopen of scheef geladen documenten detecteert. Deze WorkForce-scanner is voorzien van een compacte behuizing.

Document Capture Pro 2.0-software

De DS-410 werkt met de nieuwe Document Capture Pro 2.0-software van Epson, een software-oplossing voor scannen, scheiden en verzenden van documenten. De software helpt bedrijfsprocessen te automatiseren en biedt functionaliteiten om de kwaliteit van afbeeldingen te verbeteren en automaitsch bestandsnamen aan te maken. Document Capture Pro 2.0 wordt geïntegreerd in alle nieuwe Epson-scanners en is compatibel met de meeste bestaande scanproducten.

De WorkForce DS-410-scanner is verkrijgbaar vanaf 1 september 2017 voor € 379 (ex. BTW). De Launch Edition biedt vijf jaar garantie als duurzaamheidsgarantie van Epson

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!