BusinessCom wordt distributeur voor NETGEAR
11-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

BusinessCom wordt distributeur voor NETGEAR

BusinessCom, verkoper van producten voor cloud- en traditionele telefonieproducten, wordt distributeur voor het netwerkbedrijf NETGEAR in de Benelux. Met de samenwerking verbetert en vergroot NETGEAR zijn bereik in België, Nederland en Luxemburg.

BusinessCom bedient al enige tijd de telecommarkt met producten van NETGEAR. Deze markt zit in de lift dankzij de groeiende vraag naar VoIP-oplossingen en bijbehorende producten. BusinessCom is volgens NETGEAR inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste telecomdistributeurs van de Benelux. Pieter van Eldonk, directeur bij BusinessCom, kijkt uit naar de nog hechtere samenwerking: “Door de upgrade van onze samenwerking naar een direct partnership verwachten we nog meer waarde toe te kunnen voegen aan ons dealerkanaal.”

Ook Arend Karssies, Regional Director Benelux & Other EMEA bij NETGEAR, is blij met het nieuwe partnerschap. “BusinessCom bedient 1.000 resellers in het MKB en het grootzakelijke segment in de Benelux. Het one-stop-shop principe van BusinessCom, waarbij zij ook netwerkproducten bieden aan hun telecom en ICT resellers, zorgt ervoor dat wij als NETGEAR nog meer zichtbaar kunnen zijn in de telecommarkt.”

Terug naar nieuws overzicht