Wouter Hoeffnagel - 11 september 2017

Infor gaat samenwerking rond IIoT aan met FORCAM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, gaat een nieuwe samenwerking aan met de leverancier van Industrial Internet of Things (IIoT) oplossingen FORCAM. De bedrijven gaan samen inspelen op de de behoefte aan IIoT-oplossingen.

Aangezien wereldwijde productieprocessen, met name in de ‘high-volume’ auto-industrie, complexer worden, neemt de behoefte toe aan de allernieuwste IIoT-oplossing, die realtime inzicht en analyses biedt in de fabrieksactiviteiten door de gegevens van machines op de fabrieksvloer te integreren met ERP-gegevens. Met een ‘shop floor to top floor’-oplossing willen Infor en FORCAM inspelen op deze uitdagingen door de efficiëntie te verbeteren en de downtime van machines te verminderen door middel van machine learning en geavanceerde analyses.

Smart Factories en Factory of the Future

“Smart Factories en de Factory of the Future zijn meer dan modewoorden. Onze organisatie gebruikt moderne technologie niet alleen om het gebruik van machines te verhogen maar ook om de downtime te verminderen, snel en efficiënt problemen op te lossen, de logistieke en voorraadkosten te verminderen en belangrijke gegevens van de winkelvloer direct beschikbaar te stellen,” aldus Mohamed Abuali, Ph.D, en Managing Director Americas van FORCAM Inc. “Wij zijn enthousiast over de samenwerking tussen Infor en FORCAM omdat we allebei dezelfde visie hebben over wat een technologiepartner klanten moet bieden en hoe de toekomst van digitale transformatie van de maakindustrie eruit ziet.”

Door ERP-oplossingen zoals Infor LN te combineren met de expertise en het geavanceerde IIoT-technologieplatform van FORCAM kunnen organisaties hun netwerk van mensen, technologie, activiteiten, informatie en middelen, effectiever en kostenefficiënter beheren. Daarnaast helpt de oplossing om alle productieactiviteiten in de wereldwijde supply chain te digitaliseren en harmoniseren zodat fabrikanten betere beslissingen kunnen nemen en hun klantenservice kunnen verbeteren. Met Infor MES – Powered by FORCAM kunnen de gegevens die machines en productlijnen opleveren, gebruikt worden voor gedetailleerde analyses van geplande versus werkelijke vooruitgang, evenals voorspellende analyses.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!