Copaco wordt distributeur van CROSSCALL outdoor toestellen

11-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco wordt distributeur van CROSSCALL outdoor toestellen

Copaco wordt de exclusieve distributeur voor de outdoor toestellen en accessoires van het Franse merkt CROSSCALL. Deze specialist in outdoor smartphones en mobiele telefoons wil in Nederland de grootste spelers op de markt voor outdoor toestellen worden.

“Met de toevoeging van Crosscall aan ons portfolio wordt ons aanbod van ruggedised producten nog uitgebreider en completer. De producten zijn zowel geschikt voor de retail als de B2B markt wat uniek is in dit segment. De onderscheidende producten en sterke marketingpropositie gaan ervoor zorgen dat Crosscall zijn ambities in de Nederlandse markt waar gaat maken”, aldus Marcel Donders, Business Director bij Copaco. Cyril Vidal, voorzitter en oprichter van Crosscall, noemt Copaco een strategische partner met een goede track record in zowel de Retail als de Business to Business markt.

Distributie via diverse kanalen

Crosscall is in Frankrijk al marktleider voor mobiele outdoor telefonie. Het bedrijf wil zijn business model op de Nederlandse markt afstemmen met een strategie die gebaseerd is op distributie via diverse kanalen. De Crosscall toestellen worden via operators en retailkanalen verkocht, maar de toestelling zijn daarnaast ook verkrijgbaar bij sportzaken. Daarnaast richt Crosscall zich op ondernemingen voor hun bedrijfstelefoons.

“Onze toestellen kenmerken zich door hun waterdichtheid, schokbestendigheid en hun extra lange batterijduur”, zegt Cyril Vidal. Ben Gal, country manager Benelux, voegt toe: “De CROSSCALL-producten vallen goed in de smaak en er is in de Benelux-markt grote vraag naar.”

Aanbod

Copaco gaat in Nederland de water- en schokbestendige TREKKER-X3, SHARK-X3 met drijfvermogen, de water-, schok- en stofbestendige TREKKER-M1core en de SPIDER-X4 met 2MP fotocamera en 3G+-verbinding op de markt brengen.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility