VMware ondersteunt VMware Cloud Provider-partners met nieuw aanbod
12-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

VMware ondersteunt VMware Cloud Provider-partners met nieuw aanbod

VMware onthult een nieuw aanbod om VMware Cloud Provider-partners te ondersteunen. Dit aanbod helpt hen VMware workloads te migreren, hun dienstenaanbod uit te breiden, kosten te verlagen door automatisering en een hogere efficiëntie en differentiatie te creëren.

Dit maakt VMware bekend op VMworld 2017 Europe. Het nieuwe aanbod bestaat uit:

  • VMware HCX-technologie om multi-cloud en multi-site applicatiemigratie en -draagbaarheid mogelijk te maken
  • Het VVMware Cloud Provider Platform om strategische business-doelstellingen van cloud providers wereldwijd te adresseren
  • Een nieuwe klasse VMware Cloud Verified-partners, die voorzien zijn van het VMware Cloud Verified Trust Mark.

VMware HCX-technologie

VMware HCX-technologie zorgt voor een veilige verbinding, interoperabiliteit en mobiliteit tussen ieder cloud platform. De technologie maakt het mogelijk zonder downtime of refactoring grootschalige applicatiemigraties uit te voeren. De VMware HCX-technologie wort aangeboden via VMware Cloud Providers en in in eerste instantie beschikbaar via IBM en OVH.

De technologie biedt mogelijkheden voor datasynchronisatie, netwerkuitbreiding, traffic engineering, geautomatiseerde VPN en WAN optimalisaties. Daarnaast is security ingebouwd. Dit helpt klanten datacenter naar de cloud uit te breiden, terwijl zij dezelfde governance en beheermogelijkheden houden als in hun eigen datacenter.

VMware Cloud Provider Platform

Het VMware Cloud Provider Platform helpt VMware Cloud Providers hun operationele efficiëntie te optimaliseren, nieuwe diensten snel te monitariseren en effectiever te concurreren. Het platform biedt efficiënte tenancy en self-service opties op schaal op multi-tenant en single-tentant cloud-hosted omgevingen. Hiermee stelt het platform VMware Cloud Providers in staat een omgeving snel uit te rollen en op te schalen, wat hen in staat stelt hun eigen onderscheidende cloud services te bouwen die toegevoegde waarde bieden.

VMware Cloud Verified-partners

Om klanten te helpen een provider te selecteren die diensten met VMware Cloud Infrastructure technologie kan leveren kondigt VMware de nieuwe klasse VMware Cloud Verified-partners aan. Deze partners mogen de titel VMware Cloud Verified dragen. De eerste VMware Cloud Verified partners zijn CenturyLink, Fujitsu, IBM Cloud, OVH en Rackspace,

Meer informatie is beschikbaar in de Engelstalige aankondiging van VMware.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud