HPE blij met samenwerking Scholten Awater en Uniserver
12-09-2017 | door: Witold Kepinski

HPE blij met samenwerking Scholten Awater en Uniserver

Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en speler op het gebied van cloudinfrastructuur, en Scholten Awater, een IT-hardware dienstverlener voor Nederland, hebben een partnerovereenkomst gesloten. Dit melden Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater en Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. 

Scholten Awater gaat zijn klanten de mogelijkheid bieden om Uniserver’s Infrastructure as a Service te gebruiken. Met dit platform zegt Scholten Awater de mogelijkheid te bieden om flexibel virtuele resources samen te stellen om organisatiespecifieke IT-infrastructuur mee in te richten. Het platform voldoet aan data compliance en integriteiteisen.

HPE juicht de samenwerking toe. “De samenwerking tussen Scholten Awater (Platinum Partner van HPE) en Uniserver (HPE Partner Ready Service Provider), is een goed voorbeeld van de manier waarop HPE en haar partners samen oplossingen bieden waarmee klanten naar behoefte capaciteit kunnen op- en afschalen. Wij zijn er trots op dat wij de betrouwbare infrastructuur leveren die ten grondslag ligt aan deze cloudpropositie”, aldus Marco Lesmeister (foto), Sales Director HPE.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud