Solid Partners behaalt ISO 9001 en ISO 27001 certificering
14-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Solid Partners behaalt ISO 9001 en ISO 27001 certificering

Solid Partners, dat IT-oplossingen levert als totaaldiensten op basis van een vast bedrag per maand, heeft in augustus 2017 de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificering behaald. Solid Partners uit Deventer is al meer dan 15 jaar actief als landelijke zakelijke ICT dienstverlener. Middels deze certificering garandeert Solid Partners hiermee de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van data.

Het bedrijf meldt in de eerste helft van 2017 in samenwerking met Veroni Smidt-Verhulst van Buro KIM, gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en MVO, hard gewerkt om kwaliteits- en informatiebeveiliging managementsysteem  certificeringen te behalen. Het managementsysteem is door Dekra Certification beoordeeld en volgens zowel de internationale ISO 9001 als 27001:2013 norm gecertificeerd. 

ISO 9001

ISO 9001 is een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en continue verbetering. Hiermee krijgen de klanten van Solid Partners de garantie dat de ICT dienstverlener continue de dienstverlening verbetert om de klanttevredenheid te verbeteren. 

ISO 27001 is een certificeerbare norm die gericht is op informatiebeveiliging. Het ISO27001 certificaat geeft klanten van Solid Partners de garantie dat de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van data wordt gegarandeerd.

Belangrijke stap

Voor Herbert Voordes (foto), CEO van Solid Partners, is het behalen van de ISO certificaten een belangrijke stap: “Solid Partners heeft al sinds de oprichting veel aandacht voor kwaliteit en veiligheid van informatie en data. Deze certificering is de officiële erkenning dat wij voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging”.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security