ACA IT-Solutions verkozen tot Best Partner of the Benelux door Kaspersky Lab

13-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

ACA IT-Solutions verkozen tot Best Partner of the Benelux door Kaspersky Lab

ACA IT-Solutions is door Kaspersky Lab verkozen tot Best Partner of the Benelux. De award voor Best Partner of the Benelux werd op The European Partner Summit 2017 overhandigd aan ACA IT-Solutions. ACA IT-Solutions helpt organisaties in alle marktsegmenten met IT-Security vraagstukken.

Dennis Schunselaar, Corporate Sales Manager van ACA IT-Solutions kreeg de Award uitgereikt uit handen van Arno Coster (Managing Director Europe van Kaspersky Lab), Nicolai Meldal (EU Head of Channel) en Kirsten Koning (Head of Corporate Sales at Kaspersky Lab Benelux). Het bedrijf ontvangt de Award vanwege de prestaties in de afgelopen periode en het hoge kennisniveau van het bedrijf, in combinatie met diens ervaring, samenwerking met Kaspersky Lab en verschillende uitgevoerde IT-security projecten. , de ruime ervaring, de intensieve samenwerking en de vele, mooie IT-Security projecten.

“De partner award voor Best Partner of the Benelux is absoluut verdiend. ACA IT-Solutions is als partner enorm gegroeid en heeft zich bewezen als een ervaren gesprekspartner die zijn hand niet omdraait voor complexe en grote IT-Security projecten. ACA IT-Solutions beschikt tevens over het Platinum Partnership, een status die slechts in zeer uitzonderlijke gevallen wordt toegekend”, aldus Martijn van Lom, General Manager van Kaspersky Lab Benelux. “Kaspersky Lab heeft in ACA IT-Solutions een strategische partner gevonden en we bouwen deze samenwerking graag verder uit in de komende jaren. We hebben daarom hoge verwachtingen van onze samenwerking in de toekomst.”  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security