Wouter Hoeffnagel - 14 september 2017

Paul van Dun treedt aan als CFO bij de INTO Group

INTO Group, aanbieder van schaalbare Telecom en IT cloud dienstverlening, maakt bekend dat Paul van Dun (foto) per september is aangetreden als Chief Financial Officer (CFO). Van Dun gaat INTO Group helpen verder richting te geven aan haar groeiambitie en transformatie naar totaalaanbieder van schaalbare geïntegreerde cloud diensten. INTO Group levert deze cloud diensten aan zowel zakelijke eindklanten, via de nationaal opererende INTO-organisatie, als aan ICT-dienstverleners, via het internationaal georiënteerde Keenondots.

Edwin Hageman, CEO INTO Group: “Ik heb Paul leren kennen als een gebalanceerde business georiënteerde professional met een goede rationale benadering. Met zijn achtergrond als CFO bij CX Company (internationale leverancier van chatbots), KPN, Yes Telecom en als Vice President Control & Finance bij Ziggo is Paul een ervaren CFO met voor INTO Group zeer relevante ervaring in zowel de Telecom als IT-industrie. Ik kijk ernaar uit om Paul in het directieteam te betrekken en samen met hem de transformatie en accelaratie van INTO en Keenondots naar een volledige Cloud Service Enabler, voor zowel zakelijke eindklanten als ICT-serviceproviders, verder vorm te geven.”

Gecontroleerde transformatie

Paul van Dun, CFO INTO Group: “Elk bedrijf zit in een digitale transformatie en zal op zeker moment de overstap maken naar veilige cloud technologie waardoor continue innovatie op de werkplek mogelijk wordt gemaakt; een geweldige groeimarkt voor cloud dienstverleners. Ik ben onder de indruk van hetgeen INTO en Keenondots nu al betekenen voor respectievelijk Ondernemend Nederland en voor ICT dienstverleners op internationaal niveau. Met mijn ervaring in de IT- en Telecomindustrie, gecombineerd met mijn passie voor verandering, draag ik graag bij aan een gecontroleerde transformatie van INTO en acceleratie van Keenondots”.

Paul van Dun neemt het roer over van Frank van Rossum die meer dan 10 jaar de CFO-functie bij INTO heeft bekleed. Frank heeft een cruciale rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van INTO en zal dan ook betrokken blijven bij INTO. Frank gaat zijn ervaring benutten om INTO op tactisch en strategisch niveau te ondersteunen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!