Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-09-2017 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

VMware: Cloud biedt nieuwe businesskansen voor channel (video)

De wens van veel CIO’s om hun workloads naar de cloud te verplaatsen levert volop nieuwe businesskansen op voor de partners van VMware. Dat was een van de belangrijkste boodschappen tijdens VMworld 2017, dat deze week plaatsvond in Barcelona. VMware heeft het partnerprogramma daarom zo ingericht dat partners, ieder vanuit hun eigen specialisatie, de businesskansen van hun klanten kunnen invullen. Het team van Dutch IT-channel was aanwezig in Barcelona, en sprak daarover met Leon de Werker, Senior Regional Manager Benelux bij VMware; Stef Koopman, Channel manager Benelux bij VMware en Boudewijn Aelbers, Senior Manager Presales Benelux bij VMware.

VMware  probeert zijn plaats in de cloud te vinden en het doet dat met security, networking, multi-cloud en een hele hoop samenwerkingsverbanden zoals met cloud giganten zoals AWS en IBM, lokale cloud service providers en uiteraard zijn resellers.

VMworld Europe is met ruim 8.000 bezoekers een van de grootste IT-evenementen in Europa. Het is de plek waar visionairs, vakexperts en IT-professionals op het gebied van virtualisatie- en cloud-technologie elkaar treffen en inspireren. Nieuwe technologische oplossingen, presentaties, interactieve sessies met praktische tips, netwerkgelegenheid – allemaal onder één dak.

Terug naar video overzicht
Cloud