Redactie - 17 september 2017

Dick Vervaart wordt Partner Manager Wholesale bij dean one

Dick Vervaart wordt Partner Manager Wholesale bij dean one image

Met de aanstelling van Dick Vervaart als Partner Manager Wholesale, breidt de zakelijke telecom en internet provider dean one verder uit. Onlangs is ook Annemarieke Langeveld gestart als Partner Manager.

Dick Vervaart heeft veel ervaring in de telecomsector, zo is hij eerder lang actief geweest als Key Accountmanager Partner Channel bij Ziggo en Breezz. Dick gaat zich bezighouden met het ondersteunen van Wholesale partners alsook met het aanstellen van nieuwe Wholesale partners in Nederland.

“dean one groeit hard en ik vind het een eer dat ik daar onderdeel van uitmaak. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik nog verder kan bijdragen aan deze groei; iedere maand verwelkomt dean een paar duizend nieuwe gebruikers samen met haar meer dan 500 Business Partners.” aldus Dick Vervaart. Robert de Jager, sales directeur van dean one: “Ons sales team is met de komst van Dick echt op volle sterkte. Hierdoor kunnen wij de markt nog beter laten zien dat wij écht een passie hebben voor het partnerkanaal. Daarnaast heeft Dick veel ervaring in de Wholesale markt, waardoor hij een uitstekende aanvulling is in ons team!”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!