Witold Kepinski - 19 september 2017

Extreme Networks biedt netwerk oplossing voor campusomgevingen

Extreme Networks introduceert de Extreme Automated Campus netwerkoplossing. De oplossing wordt gelanceerd twee maanden na de afronding van de acquisitie van de netwerkactiviteiten van Avaya en combineert de Fabric Connect-infrastructuur van Avaya met Extreme Management Center en support van Extreme. 

Ook nieuw zijn twee voor fabric geschikte hardwareplatforms, de VSP 8600 en de VSP 8404C. Deze bieden krachtige 10/40/100 Gbps-aggregatie en -core-networking in zakelijke campusomgevingen. De end-to-end oplossing wordt ondersteund door expertise van de supportafdeling van Extreme.

Met Automated Campus integreert Extreme Networks zijn vaste en draadloze edge-producten in de Fabric Connect-architectuur. Dat biedt volgens de netwerkleverancier klanten meer keuzevrijheid in het verder uitbouwen van de randen van hun netwerken. Daarnaast is het netwerkportfolio van Avaya geïntegreerd in Extreme Management Center. Dat zorgt voor een 360-gradenbeeld van het netwerk, de gebruikers, de devices en de applicaties. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!