Witold Kepinski - 18 september 2017

HP introduceert nieuwe Elite 1000 Series en accessoires

HP introduceert nieuwe Elite 1000 Series en accessoires image

HP heeft tijdens zijn Reinvent 2017 partner conferentie in Chicago nieuwe PCs en accessoires gelanceerd. Het gaat om premium commercial notebooks en all-in-one (AiO) devices, met aanverwante displays en accessoires.

De nieuwe ultradunne HP Elite 1000 Series zijn gericht op de zakelijke markt en voor persoonlijk gemak en entertainment. De Elite 1000 serie bestaat uit de HP EliteBook x360 1020 G2 , de HP EliteBook 1040 G4 en de HP EliteOne 1000 AiO. De HP Elite 1000 Series zijn goed getest, ook in omgevingen buiten kantoor zoals bouwplaatsen en plekken met hoge en lage temperaturen. Aangezien mensen vaker veranderen in waar en hoe ze werken, zijn de nieuwe HP Elite 1000 serie en samenwerkingsoplossingen ontworpen om grotere productiviteit, inspiratie en uitwisseling van ideeën mogelijk te maken buiten de traditionele vier muren van het kantoor, zo meldt HP. De Elite 1000-serie is geoptimaliseerd voor samenwerking en connectiviteit met ingebouwde samenwerking sleutels voor het snel beheren van gesprekken met een druk op de knop, Skype for Business, audio van Bang & Olufsen, HP Audio Boost en HP Noise Cancellation voor geoptimaliseerd geluid en video-oproepen.

EliteDisplays

Voor werknemers die mobiel en in een desktop omgeving werken biedt de EliteBook 1000-serie diverse displays en accessoires. Medewerkers die een multi-monitor hebben, kunnen werken met de HP EliteDisplays , die nu voorzien zijn van een driezijdig microrand ontwerp dat beeldschermcontinuïteit biedt. Voor klanten onderweg, biedt HP twee mogelijkheden voor extra poorten, opladen en connectiviteit buiten het kantoor met de HP USB-C Mini Dock en de HP USB-C Notebook Power Bank. Het beheer van Skype-vergaderingen wordt volgens HP eenvoudig met het nieuwe HP Wireless Collaboration Keyboard.

HP ondersteunt professionals die meerdere keren per dag samenwerken in hun workflows met een aantal devices en accessoires:

De Sprout Pro van HP G2 maakt virtuele ontmoetingen indrukwekkender en visueel met dubbele touchscreens, een speciale digitale inktruimte om te schetsen en annoteren, en een camera die naar beneden is gericht om objecten te delen of te digitaliseren.

De HP ShareBoard digitaliseert elke whiteboard door een real-time feed van de whiteboard activiteit aan externe deelnemers te bieden, samen met een digitale opname die gemakkelijk kan worden gedeeld na een vergadering.

De HP EliteDisplay E273m Conferencing Monitor is een Skype for Business-gecertificeerd display met een snelle en gemakkelijke verbinding met een laptop voor on-the-fly samenwerking met audio door Bang & Olufsen, een ingebouwde microfoon en samenwerkingstools om gesprekken te beheren. De HP LD5512 4K Display is een 55-inch diagonaal grootformaat display voor kamers en ruimtes binnen in het moderne kantoor.

De HP Elite Presenter Mouse  biedt een real-time virtuele aanwijzer om de inhoud op het scherm in de vergaderruimte en op de schermen van de kijker te markeren.

Prijzen en beschikbaarheid

De HP EliteBook x360 1020 G2 zal naar verwachting in september beschikbaar zijn voor een startprijs van $ 1.379

De HP EliteBook 1040 G4 zal naar verwachting in september beschikbaar zijn voor een startprijs van $ 1.379

De HP EliteOne 1000 AiO G1 zal naar verwachting in september beschikbaar zijn voor een startprijs van $ 1.259

HP Elite Displays zijn nu beschikbaar voor een startprijs van $ 164

De HP USB-C Mini Dock en HP USB-C Power Bank zullen naar verwachting in september beschikbaar zijn vanaf respectievelijk $ 109 en $ 139.

Het HP Wireless Collaboration Keyboard is nu beschikbaar voor $ 89

HP Collaboration Solutions zullen naar verwachting vanaf december beschikbaar zijn

Lees meer op de site van HP.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!