Axians behandelt trends in de datacenter infrastructure automation in vlogs
18-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Axians behandelt trends in de datacenter infrastructure automation in vlogs

Erik Lenten, CTO bij Axians en Steven de Windt, Solutions Architect Datacenter bij Axians, gaan in een reeks vlogs in gesprek met experts van ondermeer NetApp, Cisco, Equinix en Axians. Uiteenlopende trends in de datacenter infrastructure automation komen in de vlogs aan bod.

Gaat alle storage naar flash? Hoe zien belangrijke partijen zoals Cisco en NetApp de ontwikkelingen op het gebied van HyperConverged? Wat is laatste stand van zaken rondom FlexPod en hoe log je in het virtuele Datacenter in? Wat gebeurt er in het Axians Network Operating Center en hoe ziet dat er uit? Wat maakt de data fabric oplossing van NetApp op Azure en AWS eigenlijk zo krachtig? En hoe werkt een Selfdriven Datacenter?

Twaalf korte vlogs

Deze en andere vragen worden beantwoord in een twaalftal korte vlogs. Lenten en De Windt reizen door het land om experts op locaties van onder andere Cisco, NetApp en Equinix vragen te stellen en een kijkje achter de schermen te geven.

In de eerste vlog gaan Lenten en De Windt in gesprek met Wessel Gans, Senior Systems Engineer bij NetApp, over alle ins en outs van Flash vs. Spinning Disk. Flash is populair, waardoor Spinning Disk naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. Hoe kijkt NetApp naar deze trend? Wat zijn de voordelen van Flash op het gebied van ondermeer snelheid, omvang en in relatie tot Back-up as a Service? De eerste vlog is beschikbaar via de website van Axians. De overige vlogs zijn te vinden op het YouTube kanaal van Axians

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters