Wouter Hoeffnagel - 22 september 2017

Distributeur brengt no-code applicatie platform WEM in VS op de markt

Amsterdams bedrijf WEM maakt haar partnership met een nieuwe distributeur voor de Noord Amerikaanse markt bekend. “Wij zijn erg blij om met WEM aan de slag te gaan – Wij zijn WEM Modeler North America”, zegt Stewart Hair trots, oprichter van WEM Modeler North America LLC. Stewart gaat samen met zijn business partners Jim Arnold en Mary Hewett WEM introduceren in de Amerikaanse markt.

Stewart Hair is de oprichter van WEM Modeler North America. Hij was VP Business Operations en Sales bij M&A Technology en heeft meer dan twintig jaar gewerkt als Director Enterprise Cloud Services bij Hewlett Packard Enterprise. Jim Arnold is een marketing executive. Hij heeft gewerkt als Chief Marketing en Sales Officer bij SE IT Consulting, een Microsoft triple Gold Designated Partner en National Systems Integrator Partner. Jim was ook VP Marketing bij Hewlett Packard en IBM. Mary Hewett maakt het trio af en is de perfecte brug tussen technologie en commercie. Haar expertise ligt in de educatieve markt. Ze heeft vele jaren gewerkt als Executive Director of Instructional Technology bij de Plano Independent School District. “De educatieve markt heeft WEM nodig om de digitale transformatiedoelen succesvol te bereiken”, zegt Mary.

WEM Modeler North America zal ook geïntroduceerd worden op de WEM Conference 2017 op 4 oktober in DeFabrique in Utrecht. De conferentie is gratis toegankelijk. Aanmelden voor het event kan op https://conference.wem.io, waar bezoekers zich ook kunnen inschrijven voor de breakout-sessies.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!