Ingram Micro introduceert EasyAzure
20-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ingram Micro introduceert EasyAzure

De transformatie naar de cloud gaat met de dag sneller. Ingram Micro helpt partners wereldwijd hun traditionele business te veranderen en op clouddiensten over te gaan. Een groot deel van deze transformatie bestaat uit het overzetten van on-premise diensten naar Microsoft Azure. Met het oog hierop kondigt Ingram Micro EasyAzure aan. Met EasyAzure krijgen partners toegang tot Blueprints voor het creëren van oplossingen op basis van Azure. Door eenvoudige instructies te volgen, kan een partner oplossingen van enterprise-kwaliteit bouwen in Azure. Hierdoor kunnen partners gemakkelijk oplossingen toevoegen aan hun productportfolio.

De transformatie naar de cloud leidt tot goede resultaten bij SaaS-diensten zoals Microsoft Office 365 en Dropbox Business. Ingram Micro brengt zijn partners nu een stap verder door hen in staat te stellen om Infrastructure as a Service- (IaaS) en Platform as a Service-oplossingen (PaaS) aan hun klanten aan te bieden. EasyAzure biedt de meest eenvoudig te implementeren combinaties van Azure-oplossingen, bestaande uit kant-en-klare, gemakkelijk te begrijpen handleidingen waarmee partners snel oplossingen in Azure kunnen ontwikkelen. 

Werken met Azure vereenvoudigen

Paul Hermans, Senior Sales Manager Benelux bij Ingram Micro Cloud: “Zoals de naam al zegt, vereenvoudigt EasyAzure het werken met Azure en maakt dit programma het soms complexe Azure inzichtelijker, zowel op technisch niveau als qua prijs. EasyAzure helpt partners die willen beginnen met Azure bij hun eerste infrastructuur in de cloud. Daarnaast profiteren ook meer ervaren Azure-partners van de EasyAzure Blueprints.” 

Ingram Micro zet zich in om continu ondersteunende materialen en programma's te ontwikkelen die onze partners helpen om technische complexiteit te begrijpen. EasyAzure zal in de komende twee maanden in drie fasen worden uitgerold. Elke fase is gericht op een specifiek oplossingsgebied.

Beveiliging, beheer en uitbreiding

EasyAzure is een programma met stapsgewijze instructies voor oplossingen in drie verschillende oplossingsgebieden: beveiliging, beheer en uitbreiding. Elk oplossingsgebied bestaat uit meerdere specifieke Blueprints waarmee enkelvoudige oplossingen kunnen worden gemaakt. Deze oplossingen kunnen ook worden gecombineerd om een totaaloplossing op hoog niveau te ontwikkelen. Ingram Micro zal EasyAzure in drie fasen uitbrengen; de eerste Blueprints betreffen beveiligingsoplossingen. De Blueprints kunnen worden aangevraagd via de EasyAzure-website. http://www.ingrammicrocloud.nl/easyazure 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud