Wouter Hoeffnagel - 21 september 2017

Qualys neemt technologie van Nevis Networks over

Qualys, leverancier van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, neemt de technologie van Nevis Networks over. Deze aankoop geeft Qualys beschikking over scanningstechnologieën en stelt het bedrijf in staat zijn toetreding tot de markt voor eindpointbescherming te versnellen.

Nevis heeft een reeks security producten ontwikkeld die het beschermingsniveau van de rand van het netwerk uitbreid naar alle gebruikers op enterprise netwerken. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat netwerktoegang te leveren aan beheerde (werknemers) en onbeheerde gebruikers (gasten, aannemers, kanten), terwijl zij de benodigde controle houden die nodig is om compliant te zijn met wetgeving. De oplossingen kunnen worden geïntegreerd in de beleidsinfrastructuur van het netwerk.

“Deze transactie versterkt de technologiestack van Qualys en de commerciële aanwezigheid in India, wat significante marktkansen oplevert”, aldus Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys. Qualys kondigt aan de technologie van Nevis te integreren in het Qualys Cloud Platform.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!