Jongens van Beheer wordt onderdeel van SLTN Inter Access
20-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Jongens van Beheer wordt onderdeel van SLTN Inter Access

SLTN Inter Access maakt bekend Jongens van Beheer over te nemen. Hiervoor heeft de organisatie een definitieve overeenkomst bereikt.

De overname van Jongens van Beheer past bij de strategie van SLTN om haar footprint in Managed Services als full service ICT-dienstverlener verder uit te breiden. “SLTN en Jongens van Beheer kunnen klanten een compleet palet aan Managed Services oplossingen, diensten en ICT producten aanbieden”, aldus Euge?ne Tuijnman (foto), oprichter en CEO van SLTN. Door de overname verbreedt SLTN haar Managed Services aanbod met name op het gebied van schaalbare virtuele werkplek oplossingen.

“Jongens van Beheer is een innovatieve organisatie met diverse Managed Cloud oplossingen. Ik verwacht een sterk synergetisch effect van de overname daar er slechts zeer beperkt overlap is van activiteiten en functies”, aldus Tuijnman. SLTN en Jongens van Beheer werken al enige jaren samen. SLTN verwacht dat de overname van Jongens van Beheer bij zal dragen aan de verdere groei en het versterken van de concurrentiepositie van de organisatie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud