Digital Shadows haalt 26 miljoen dollar op

22-09-2017 | door: Witold Kepinski

Digital Shadows haalt 26 miljoen dollar op

Digital Shadows, speler in digital risk management, heeft 26 miljoen dollar opgehaald tijdens een Series C-financieringsronde. Hiermee kan het bedrijf de mogelijkheden van zijn SearchLight digital risk management-dienst, verder uitbreiden en de wereldwijde expansie een impuls geven, aldus Alastair Paterson, de medeoprichter en CEO van Digital Shadows.

Deelnemers aan de financieringsronde waren World Innovation Lab, Industry Ventures en alle bestaande investeerders van Digital Shadows. Deze kapitaalinjectie draagt bij aan de verdere groei. Bovendien ondersteunt het Digital Shadows om haar klanten optimaal te beschermen met de beste oplossing voor digital risk management. Luke Hakes, investeerder bij Octopus Ventures, zal toetreden tot de Raad van Bestuur.

Digital Shadows SearchLight combineert schaalbare functionaliteit voor gegevensanalyse met menselijke analyse. Hiermee biedt het bedrijf klanten de context en het bewustzijn die nodig zijn om hun digitale footprint te beschermen tegen digitale risico’s. De dienst biedt onder meer bescherming tegen cyberbedreigingen, datalekken, merkrisico’s en schandalen rond VIP’s, infrastructurele risico’s, fysieke bedreigingen en risico’s die verband houden met externe partijen. Digital Shadows heeft recentelijk ondersteuning voor mobiele apps en nieuwe dark web-mogelijkheden aan SearchLight toegevoegd. 

Partners

Digital Shadows lanceerde eerder zijn partnerprogramma Channel REV met een online partner portal. De portal is zo ontworpen dat het partners helpt om hun winstgeving te versnellen en klantloyaliteit te verbeteren. Middels het portal kunnen partners SearchLight afnemen. Dit is de dienst van Digital Shadows die schaalbare data-analyse combineert met kennis van analisten om digitale risico's van cyberbedreigingen, datalekken en reputatierisico's effectief te beheren en te verminderen.

WK

 

Terug naar nieuws overzicht
Security