Cisco biedt drie nieuwe Business Architecture Certificeringen

21-09-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco biedt drie nieuwe Business Architecture Certificeringen

Cisco biedt drie nieuwe Business Architecture certificeringen en trainingen voor channel partners, ontworpen om de digitale transformatie voor klanten en voor partners te versnellen. De drie nieuwe certificeringen zijn allemaal gekoppeld aan elke certificatie die een vaardigheidsniveau vertegenwoordigt: Analist, Specialist en Practitioner. Cisco beëindigt verder zijn certificaat voor Business Value certificering. 

Cisco introduceert de nieuwe certificeringen onder de naam "Business Architecture". De eerste stap is om Analyst te worden via een e-learning cursus. De Business Architecture Analyst Certification is bedoeld om partners een algemeen begrip van bedrijfsarchitecturen te geven. Daarnaast is een methodologie ontwikkeld om de bedrijfsdoelstellingen van de klanten te definiëren. 

Een driedaagse cursus wordt gegeven voor de titel Specialist met focus op veranderingsmanagement bij klanten. En na een andere driedaagse cursus en examen is Practitioner. Het hoofddoel hierbij is meer kennis te verkrijgen over de combinatie van het bedrijfsdoel van een klant met bepaalde technologieën, met name in de richting van het concrete gebruik van oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht